Indmeldelse i Aarup BK Håndbold

Indmeldelse i Aarup BK Håndbold sker ved at man opretter sig som medlem og betaler kontingent på det hold, hvor man vil spille. Det er årgangen der afgør hvilket hold man skal spille på. Er man ikke registreret som medlem af klubben, kan man ikke komme på holdkort og kan dermed ikke spille kamp.

Registrering som medlem har 3 trin:
1. Login/opret profil
Nye medlemmer: Opret en profil i vores medlemssystem
Eksisterende medlemmer: Login med din eksisterende profil

2. Tilmeld dig det/de hold du ønsker at deltage på
3. Tilmeld til betalingskort til automatisk kontingentbetaling.

Følg linket til Holdoversigt

Betaling og kontingent
Du kan se de aktuelle kontingentsatser på de enkelte holdsider.
For at lette det administrative arbejde i klubben har bestyrelsen bestemt at indføre automatisk betaling via dankort (fungerer ligesom PBS, men blot med dankkort).
Automatisk opkrævning af kontingent kræver blot, at du går ind på medlemsprofilen i Conventus og registrerer et betalingskort.

BEMÆRK! Vi modtager p.t. kun betaling med Dankort og VISA/Dankort.
Vi forventer snarest også at kunne modtage betalinger fra MasterCard og VISA.

Er det sikkert?
Ja, det er sikkert. Aarup BK Håndbold modtager ikke og opbevarer ikke dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger gemmes heller ikke af Conventus, de behandles fortroligt og sikkert af QuickPay, der står bag betalingsløsningerne.

VEJLEDNING

1. Find det hold du gerne vil tilmeldes i hold-/aktivitetslisten
2. Klik på klip på holdets side
3. Klik på knappen “Tilmeld”

Allerede medlem?
Log ind med dine brugeroplysninger i boksen “Allerede medlem”. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på “Glemt adgangskode?”. Herefter skal du enten indtaste din e-mail adresse eller dit mobilnummer, hvorefter systemet vil sende en ny adgangskode til dig.NB! Har du tidligere være medlem af AB Gymnastik, skal du bruge den samme bruger til Conventus. Håndbold- og Gymnastikafdelingen anvender Conventus.
Nyt medlem?
Er det første gang du skal tilmeldes en aktivitet under Aarup Boldklub Håndbold (eller AB Gymnastik). Skal du have oprettet en ny bruger til Conventus. Melder du dit barn til, er det meget vigtig at det er barnets personlige oplysninger og din egen e-mail adresse (hvis ikke barnet selv har en). Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode du fremover kan bruge ved tilmeldinger.

OBS!

• Aarup Boldklub Håndbold anvender tjenesten “Conventus.dk” ved tilmelding og onlinebetaling, så du vil se/blive viderestillet til vinduer fra denne webside.
  • Systemet modtager betalinger fra Dankort og VISA-Dankort via tjenesterne QuickPay og Nets.
  • På dit kontoudtog vil betalingen fremgå som “GYMNASTIK.AARUPBK.”.
Hvis du ikke har Dankort kan du i stedet betale med en traditionel bankoverførsel.
Du skal blot sende en mail til thomas.fogh@aarupboldklub.dk med følgende oplysninger:

Medlems ID, Navn (på deltageren) samt holdnavn (fx. 2017/18 U12 Drenge.
(du har fået en mail med dit Medlems ID da du tilmeldte dig første gang)

Kan du ikke finde et Medlems ID, skal du sende følgende oplysninger om medlemmet:

• Fulde navn
  • Kommune
  • Mailadresse (opkrævningen sendes til den emailadresse)
  • Evt. Mobilnummer
  • Fødselsdato DD-MM-ÅÅÅÅ (…ikke CPR-nr…)
  • Navnet på det hold medlemmet ønskes tilmeldt

Når jeg har modtaget din mail, tilmelder jeg medlemmet til holdet. Kort tid herefter modtager du en emailopkrævning fra Conventus med angivelse af et kontonummer du kan overføre til via din netbank.