Indmeldelse i Aarup BK Håndbold

Indmeldelse i Aarup BK Håndbold sker ved at man opretter sig som medlem og betaler kontingent på det hold, hvor man vil spille.
Er man ikke registreret som betalende medlem af klubben, kan man ikke komme på holdkort og kan dermed ikke spille kamp.

Før du kan tilmelde dig et hold eller en aktivitet, skal du være oprettet i medlemssystemet.

Nyt medlem ( jeg har ikke et login ) – KLIK HER

Eksisterende medlem ( jeg HAR allerede et login ) – KLIK HER

1. Find det hold du vil tilmeldes – i holdoversigten
2. Fra holdets side – klik på “Tilmeld”-knappen.
3. Log på med din medlemsoplysninger – du er nu tilmeldt holdet
4. Har du endnu ikke tilmeldt et betalingskort til automatisk kontingentbetaling, skal du gøre det nu.
Se her hvordan du  registrerer et betalingskort.

Betaling og kontingent
Du kan se de aktuelle kontingentsatser på de enkelte holdsider.
For at lette det administrative arbejde i klubben har bestyrelsen bestemt at indføre automatisk betaling via dankort (fungerer ligesom PBS, men blot med dankkort).
Automatisk opkrævning af kontingent kræver blot, at du går ind på medlemsprofilen i Conventus og registrerer et betalingskort.
BEMÆRK! Vi modtager betaling med Dankort, VisaDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro

Er det sikkert?
Ja, det er sikkert. Aarup BK Håndbold modtager ikke og opbevarer ikke dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger gemmes heller ikke af Conventus, de behandles fortroligt og sikkert af QuickPay, der står bag betalingsløsningerne.

Aarup Boldklub Håndbold anvender tjenesten “Conventus.dk” ved tilmelding og onlinebetaling, så du vil blive viderestillet til conventus.dk ved login. Systemet modtager betalinger fra Dankort, VisaDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro via QuickPay. På dit kontoudtog vil betalingen fremgå som “AARUP BOLDKLUB”.

OBS! Vær opmærksom på, at ved betaling via bankoverførsel opkræves hele kontingentet på én gang. Dvs. kontingentet bliver ikke opdelt i rater, som ved betaling ved abonnementsaftale via betalingskort.