Online tilmelding og betaling

For at mindske det administrative arbejde i klubben beder vi dig læse vejledningen nederst på siden inden du går videre.
TILMELDING til opstartsstævne i Grindsted – klik her

INDMELDELSE I AARUP BK – TILMELDING TIL TRÆNING M.M.
Vælg det hold eller den aktivitet du vil tilmeldes i listen herunder:

VEJLEDNING

1. Klik på det hold du gerne vil tilmeldes i hold-/aktivitetslisten.

2. Klik på knappen “Tilmeld” i det grå felt.

Allerede medlem?
Log ind med dine brugeroplysninger i boksen “Allerede medlem”. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på “Glemt adgangskode?”. Herefter skal du enten indtaste din e-mail adresse eller dit mobilnummer, hvorefter systemet vil sende en ny adgangskode til dig.NB! Har du tidligere være medlem af AB Gymnastik, skal du bruge den samme bruger til Conventus. Håndbold- og Gymnastikafdelingen anvender Conventus.
Nyt medlem?
Er det første gang du skal tilmeldes en aktivitet under Aarup Boldklub Håndbold (eller AB Gymnastik). Skal du have oprettet en ny bruger til Conventus.Melder du dit barn til er det meget vigtig at det er barnets personlige oplysninger og din egen e-mail adresse (hvis ikke barnet selv har en).Du modtager nu en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode du fremover kan bruge ved tilmeldinger.

OBS!

• Aarup Boldklub Håndbold anvender tjenesten “Conventus.dk” ved tilmelding og onlinebetaling, så du vil se/blive viderestillet til vinduer fra denne webside.
  • Systemet modtager betalinger fra Dankort og VISA-Dankort via tjenesten quickpay.
  • På dit kontoudtog vil betalingen fremgå som “GYMNASTIK.AARUPBK.”.

Jeg har ikke Dankort, hvad gør jeg så?

Hvis du ikke har Dankort kan du i stedet betale med en traditionel bankoverførsel.
Du skal blot sende en mail til thomas.fogh@aarupboldklub.dk med følgende oplysninger:

Medlems ID, Navn (på deltageren) samt holdnavn (fx. 2016/17 U12 Drenge (forår).
(du har fået en mail med dit Medlems ID da du tilmeldte dig første gang)

Kan du ikke finde et Medlems ID, skal du sende følgende oplysninger om medlemmet:

• Fulde navn
  • Kommune
  • Mailadresse (opkrævningen sendes til den emailadresse)
  • Evt. Mobilnummer
  • Fødselsdato DD-MM-ÅÅÅÅ (…ikke CPR-nr…)
  • Navnet på det hold medlemmet ønskes tilmeldt

Når jeg har modtaget din mail, tilmelder jeg medlemmet til holdet. Kort tid herefter modtager du en emailopkrævning fra Conventus med angivelse af et kontonummer du kan overføre til via din netbank.