Eksisterende medlem?

Velkommen tilbage! Vi håber du fortsat får glæde af dit medlemskab af Aarup BK Håndbold!
Du har garanteret allerede et medlemslogin, find det frem, for det skal du bruge ved tilmelding til hold. Du tilmelder dig ved at følge guiden med de 3 punkter der er vist nedenfor.

2. Tilmeld hold

Tilmelding sker fra holdets side, find først det rigtige hold.

• Klik på Tilmeld-knappen
  • Log på med dine medlemsoplysninger *
  • Vælg evt. en profil **
  • Læs bekræftelse (email)

3. Tilføj betalingskort

LOG PÅ MEDLEMSSYTEMET

Medlemsoplysninger
Dine medlemsoplysninger består af en emailadresse og en adgangskode. Du har ved din allerførste tilmelding modtaget en email med medlemsoplysningerne. Har du glemt din adgangskode, kan du få en ny.
Samme login
Vær opmærksom på at Aarup BK Håndbold og AB Gymnastik bruger samme medlemssystem. Så har du (eller dit barn) allerede et login til AB Gymnastik, så skal du bruge det.

* Fra holdtilmelding kan der kun foretages holdtilmeldinger. Du kan fx. ikke rette eller se dine stamdata.

** Har flere personer i familien en profil skal du vælge hvilken af profilerne du vil melde til holdet.

*** Fra Medlemslogin kan der ikke foretages holdtilmeldinger. Men du kan fx. se de forskellige brugerprofiler, rette dine stamdata, se betalinger dine, tilføje betalingskort m.v.

OBS! Har familien flere profiler på samme login – skal der tilføjes et betalingskort på hver af profilerne.

Spørgmål og svar vedr. automatisk kortbetaling