Indmeldelse i Aarup BK Håndbold – Kontingent og betaling

Indmeldelse i Aarup BK Håndbold sker ved at man opretter sig som medlem og betaler kontingent på det hold, hvor man vil spille. Det er årgangen der afgør hvilket hold man skal spille på. Er man ikke registreret som medlem af klubben, kan man ikke komme på holdkort og kan dermed ikke spille kamp.

Registrering som medlem har 3 trin:
1. Login/opret profil
Nye medlemmer: Opret en profil i vores medlemssystem
Eksisterende medlemmer: Login med din eksisterende profil

2. Tilmeld dig det/de hold du ønsker at deltage på
3. Tilmeld til betalingskort til automatisk kontingentbetaling.

Følg linket til Holdoversigt

Betaling og kontingent
Du kan se de aktuelle kontingentsatser på de enkelte holdsider.
For at lette det administrative arbejde i klubben har bestyrelsen bestemt at indføre automatisk betaling via dankort (fungerer ligesom PBS, men blot med dankkort).
Automatisk opkrævning af kontingent kræver blot, at du går ind på medlemsprofilen i Conventus og registrerer et betalingskort.

BEMÆRK! Vi modtager p.t. betaling med Dankort, VisaDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro

Er det sikkert?
Ja, det er sikkert. Aarup BK Håndbold modtager ikke og opbevarer ikke dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger gemmes heller ikke af Conventus, de behandles fortroligt og sikkert af QuickPay, der står bag betalingsløsningerne.

OBS! Aarup Boldklub Håndbold anvender tjenesten “Conventus.dk” ved tilmelding og onlinebetaling, så du vil blive viderestillet til conventus.dk ved login.Systemet modtager betalinger fra Dankort, VisaDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro via tjenesten QuickPay. På dit kontoudtog vil betalingen fremgå som “AARUP BOLDKLUB.”.

Hvis du ikke har Dankort kan du i stedet betale med en traditionel bankoverførsel.
Du skal blot sende en mail til thomas.fogh@aarupboldklub.dk med følgende oplysninger:

Medlems ID, Navn (på deltageren) samt holdnavn (fx. 2017/18 U12 Drenge.
(du har fået en mail med dit Medlems ID da du tilmeldte dig første gang)

Kan du ikke finde et Medlems ID, skal du sende følgende oplysninger om medlemmet:

• Fulde navn
  • Kommune
  • Mailadresse (opkrævningen sendes til den emailadresse)
  • Evt. Mobilnummer
  • Fødselsdato DD-MM-ÅÅÅÅ (…ikke CPR-nr…)
  • Navnet på det hold medlemmet ønskes tilmeldt

Når jeg har modtaget din mail, tilmelder jeg medlemmet til holdet. Kort tid herefter modtager du en emailopkrævning fra Conventus med angivelse af et kontonummer du kan overføre til via din netbank.

• Der er mulighed for at betale kontingent og andet via klubbens MobilePay-nr: 40200.
    Det kræver blot at du udfylder formularen MobilePay med oplysninger om betalingen, så vores kasserer kan se hvad betalingen dækker over og få den registreret på det korrekte medlem i systemet.
    NB! Vi ser helst at vores medlemmer tilmelder et betalingskort i vores medlemssystem, da betaling med MobilePay påfører klubben mere manuelt arbejde og administration.