Medlemslogin

Nedenfor kan du logge ind i vores medlemssystem.
Når du er logget ind kan du bl.a. se hvilke hold du er tilmeldt og ændre din profil (adresse, telefonnummer, mail osv.) samt tilmelde dit betalingskort til automatisk kontingentbetaling.

• (åbnes i et ny vindue)

OBS! Hvis flere i familien er tilmeldt medlemssystemet med den samme emailadresse eller mobilnummer, skal du ved login vælge hvilken Profil (familiemedlem) du vil logge ind som.

Har du tidligere har været tilmeldt en aktivitet hos AB Gymnastik – er dit login det samme.

Om Medlemssystemet
Aarup Boldklub Håndbold og AB Gymnastik anvender foreningssystemet Conventus til at administrere hold, aktivteter, medlemslister, samt til at modtage betalinger for kontingenter o.l. Det er med til at lette det administrative arbejde som alle de frivillige i foreningen skal udføre.