Velkommen til en ny sæson i Aarup BK Håndbold

Så starter vi igen, og der er stort og spændende udbud af tilbud til de helt små, til de unge og til de voksne.

Vi tilbyder bl.a. ”Trille og Trolle”, som er forældre/barn håndbold til de helt små, ”Håndboldfitness” til de voksne, der enten har småskader eller ikke tidligere har spillet traditionel håndbold, og selvfølgelig U5-U14 for børne og ungdomshold samt dame- og herre senior.

Som noget nyt har vi igen et U14 drengehold i Aarup. Drengene trænes hovedsageligt af Johannes Grunddal og om torsdagen vil senior herretræner Morten Kock også stå på sidelinjen som træner.  Vi er rigtig glade for lokalt at kunne tilbyde håndbold for disse drenge.

Desværre har vi ikke noget U14 pigehold, da de ikke var nok. Spillerne spiller nu i andre klubber.

Dame senior er ikke længere en del af Højfyn Håndbold, men nu et rent Aarup hold, der trænes af Palle Hansen. Palle startede midt i sidste sæson, og vi har forlænget aftalen med ham til denne sæson.

Det bliver spændende at følge Herre senior i Fynsserien. Morten Kock træner herrerne, og der er store forventninger til herrerne, såvel fra Mortens som fra klubbens side.

Vi håber, at tilskuere vil bakke op om såvel herreholdet som de øvrige hold, når der er hjemmekampe i Aarup Fritidscenter.

Fælles for alle hold er, at vi vil arbejde for de gode oplevelser, sammenhold, og udvikling. Vores træner team består af et godt mix af gamle og nye, og det skaber et godt fundament for en god sæson.

Er der spørgsmål eller andet, er man altid velkommen til at henvende sig til mig eller en anden i vores bestyrelse.

Vi ses i hallen!

Bjarne Petersen