Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

Spillerpræsentation - Camilla Myrup Nielsen

22. december 2021, 14.13

Denne gang skal vi præsentere målmanden Camilla, som spiller på damernes Serie 3-hold.

Camilla er 20 år gammel og er en ny spiller i klubben, da hun startede for godt 3 måneder siden. Tidligere har Camilla spillet i Højfyn og Team Vestfyn, hvor hun blandt andet var med til at sikre sit ungdomshold 1. pladsen i både første- og anden division. 

En større operation gjorde dog, at Camilla var ude af håndboldverdenen i 2 år, men da savnet til sporten blev for stort, besluttede hun sig for at starte op i Aarup BK Håndbold.

Camilla fortæller: “Det er ikke nogen hemmelighed, at når man starter i en ny klub, er man vildt nervøs, og da jeg ikke havde spillet håndbold længe, følte jeg at det var svært at vende tilbage til banen.

Klubben var tæt på i og med, at Camilla bor hjemme i Aarup, og da hendes kæreste selv spiller for Aarups herrehold, og er yderst glad for at spille for klubben, blev Camilla fristet til at starte op. 

Hun tilføjer: “Det viste sig så, at jeg slet ikke havde nogen grund til bekymring, da både spillerne og trænerne er vildt søde, og vi har det rigtig sjovt til træning. Jeg blev nærmest modtaget med krammere i døren, og jeg ville nok kategorisere Aarup BK Håndbold som en rigtig familieklub.”

Bonusinfo: Camilla er meget stolt over at kunne forstå færøsk, så er du så heldig at spotte hende i hallen, skal du være velkommen til at teste Camillas færdigheder indenfor dette vestnordiske sprog.

W1siziisijiwmjivmtevmdyvmxjranr6ddq1zhdfvg90ywxiyw5rzw5fs2xva2hvbg1ftwfydgluxze2mhg2mdaucg5nil1d?sha=c642c54193b913a7