Kontigent

W1siziisijiwmtgvmtevmjivndi4m2y5edf5mv9nru1fxzcyohg5mhb4lmpwzyjdxq?sha=d6df9d6546823ddb
Betaling af kontingent i Holdsport-appen

Vi ønsker, at betalingen af kontingent skal være enkelt og overskueligt for vores medlemmer. Er du I tvivl om, hvordan du gør, vil vi derfor råde dig til at følge nedenstående link. Her kan du se, hvordan man betaler kontingent med betalingskort eller MobilePay i Holdsport-appen.

Kontigent

Klubben opkræver kontingent 2 gange årligt - skæringsdato 1. september og 1.februar.

På alle hold vil du have 14 dages gratis prøvetræning, herfter vil du modtage automatisk opkrævning via Holdsport, hvor også andre betalinger kan foregå.

Indmeldelse skal ske fra vores hjemmeside (Ny Spiller). Det er en forudsætning for medlemskab og deltagelse, at man er oprettet i Holdsport på de hold man deltager på.

Kontingentet giver adgang til ugentlige træninger med vores dygtige trænere, deltagelse i turneringskampe, mulighed for deltagelse ved stævner (evt. særskilt betaling).

Kontingentet udgør en betydende del i driften af vor klub. Ved manglende betaling kan du ikke deltage i aktiviteter og kampe i klubregi.

Holdkontingent for 2019/2020
Ny spiller?

Vil du spille håndbold i Aarup BK, skal du klikke på "Ny Spiller" i øverste hjørne her på hjemmesiden. Husk at vælge det rigtige hold. Du kan også oprette dig som spiller på holdets side.

Holdets træner og Aarup BK Håndbold administration modtager herefter dine informationer og du vil automatisk blive oprettet på holdet via Holdsport.