Råd og vejledning til håndboldspilleren
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d
Håndboldspiller

DGI Håndbold og Dansk Håndbold Forbund har sammen udarbejdet en række gode råd til henholdsvis foreninger, trænere, spillere og forældre.

Herunder følger råd og vejledning til håndboldspillere:

Vi har samlet en række gode råd til dig som håndboldspiller i forhold til håndbolden i en tid præget af corona-restriktioner.

• Bliv hjemme, hvis du er i risikogruppen, og tal med din familie, om der er familiemedlemmer i risikogruppen.
  • Bliv hjemme hvis du har symptomer som feber, hoste og muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
  • Respekter og efterlev alle anvisninger fra din forening og din træner.
  • Hvis der ikke er mulighed for omklædning der, hvor du spiller - så klæd om hjemmefra.
  • Ankom til træning tidligst fem minutter før start og forlad træningsstedet umiddelbart efter træningens ophør - alt efter omklædningsmuligheder.
  • Medbring din egen bold og fyldt drikkedunk til træning.
  • Placer din taske og andet udstyr i god afstand fra dine holdkammeraters.
  • Medbring håndklæde til at tørre sved af med.
  • Husk god håndhygiejne før, under og efter træning – medbring selv håndsprit.

Direkte link: