Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

​ Spillerpræsentation - Marie Lunde🤾🏼‍♀️

20. april 2022, 20.30

I dag præsenterer vi en af fløjspillerne fra damernes Fynsseriehold Marie Lunde.


Marie er 25 år gammel, og er vokset op i Munkebo her på fyn. Til daglig læser hun kandidat i idræt og sundhed, og udover at hun trofast arbejder på sit fjerde år i IKEA, hvor hun svinger utallige kødboller over disken, laver Marie en del frivilligt arbejde i sin fritid.


“Jeg yder frivilligt arbejde hos Børnebasket Odense, hvor jeg træner børn med særlige behov hver uge. Derudover arbejder jeg i øjeblikket med planlægning som sportsskoleleder for Parasport Danmarks Sportsskole, der skal afholdes i sommerferien.”


I Aarup BK Håndbold kan man også finde Marie som frivillig i Bestyrelsen. Da Marie kom til klubben, var hun hurtigt til at søge en plads, og vi var derfor nysgerrige på, hvad der fristede Marie til sin tilværelse i Bestyrelsen.


“Jeg valgte at komme i Bestyrelsen, fordi jeg var sikker på at kunne bidrage positivt med de mange kompetencer, som jeg har fået gennem min uddannelse. Derudover ved jeg hvor vigtigt det er at være en del af foreningslivet.”


I sin barndom, har Marie altid været draget af sport, og dyrket flere forskellige sportsgrene og idrætaktiviteter. Dog blev håndbolden hendes primære sport, da dynamikken og fællesskabet var uundværligt.


Marie fortæller: “Jeg elsker fart, og jeg elsker at tage ved i forsvaret, samt er jeg et kæmpe konkurrencemenneske. Håndbolden opfylder mit behov for at konkurrere som et hold, men samtidig konkurrerer jeg med mig selv konstant.” 


Før tiden i Aarup BK Håndbold spillede Marie for Munkebo Håndboldklub, da hun var helt lille, og skiftede efterfølgende som teenager til SUS Håndbold, hvor hun i denne tid var et smut på OURE Efterskole. Desværre fik Marie en knæskade som 20-årig, der kostede hende tre års pause fra håndboldbanen.


“Efter min lange pause besluttede jeg at starte op igen. Jeg endte i Aarup BK Håndbold fordi, jeg i fællesskab med Sigrid og Rikke besluttede, at det kunne være det fedeste at starte til håndbold igen.”


Desværre må Marie takke af for hendes tid i klubben, da hun flytter til Aarhus med sin kæreste. Vi spurgte Marie, hvad hun ville komme til at savne ved netop denne klub?


Marie svarer: “Jeg kommer til at savne det sociale, sammenholdet og de hyggelige aftenstunder i hallen, men jeg skal nok komme og besøge jer.”


Klubben ønsker Marie alt godt fremover og vil se frem til hendes besøg i klubben.

W1siziisijiwmjmvmtavmjavnznqn3zrbdbhov9tcgfyzwthc3nlbl9qqv9wyxjlymlslnbuzyjdxq?sha=5f8354c0d8a8773d