Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

Spillerpræsentation - Sigrid Kingo Marvig 🤾🏼‍♀️

14. november 2021, 15.08

Så blev det tid til at få introduceret en damespiller i Aarup BK Håndbold. I dette opslag præsenterer vi Sigrid, som spiller playmaker på damernes Serie 1-hold. 

Sigrid er 23 år gammel, og kom til klubben sidste år. Vi var derfor nysgerrige på hvad der gjorde, at hun valgte at spille sin håndbold i Aarup.  

Sigrid fortæller: “En af de primære grunde til, at jeg har valgt at spille i Aarup, er at min kæreste, er træner for klubbens herrehold. Men jeg har også tidligere været landsholdstræner til Frø-cup, og her mærkede jeg hvordan klubben mindede mig om min barndomsklub - Brabrand IF. For bl.a. det sociale miljø på tværs af årgange er noget jeg synes er rigtig godt her i Aarup.” 

Som Sigrid's barndomsklub afslører, er hun ikke oprindeligt fra Vestfyn, men opvokset i byen Storring udenfor Århus. Hun bor nu i Odense, hvor hun netop er kommet ind på jura-studiet, men trods køreturen på 22 km, får Sigrid stadig kørslen til og fra træning til at fungere.  

“Jeg er så heldig at have fået et par af mine veninder med herud, og den ene af dem har en bil. Derudover er der jo også en del spillere fra herreholdene som bor i Odense, så er den helt gal kan vi også arrangerer kørsel med dem.”  

Vi stikker lidt til Sigrid og beder hende afsløre et par ting om sig selv, som man måske ikke ville kunne se med det blotte øje.  


"Jamen jeg holder rigtig meget af at løbe, og så vil folk som har været til fællesspisninger genkende mig som hende der altid skal have speciallavede vegetariske retter. Og når ja, hvis nogen spørger, så har jeg et par vilde strikkeopskrifter." 
 


Næste kamp for dameholdet er på hjemmebane d. 21/11 kl. 17:20, hvor Serie 1-holdet møder DHG Odense, så kom op i hallen og støt damerne.
 

 

W1siziisijiwmjmvmdgvmtmvmxhidjztd3u4egdfu2t5c2nyyxblckhvbwvlrljlbl9yc3rlzc5wbmcixv0?sha=9e65dd86edd685af