Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

Nytårshilsen fra bestyrelsen

28. december 2021, 13.22

2021 vil formentlig være et år, vi kommer til at huske mange år frem!

Først på året måtte vi træne hjemmefra og lave øvelser på video. Senere vendte vi i kulde og mørke tilbage til håndboldens rødder, da vi på kort tid fik omdannet de omkringliggende plæner til funktionsdygtige håndboldbaner. Endnu en tak skal lyde til de frivillige, som på kort tid fik gjort banerne klar, så vi igen kunne komme ud og få rørt os.

Sidenhen rykkede vi på strandbanerne, og vi kunne igen komme afsted til stævner. Alt begyndte så småt at føles som normalen igen.

Men håndbold spilles nu altså bedst indendørs, og her i løbet af efteråret har der da også været rigeligt med flotte kampe fra ungdomshold såvel som seniorer. Til tider var det næsten ikke til at se, at der ikke var spillet betydende kampe i størstedelen af et år. Som bekendt endte det jo bl.a. også med, at U11-pigerne og U13-drengene rykkede op i AA, damernes 1. hold tager en tur op i Fynsserien, og herrernes 3. hold er fremover at finde i serie 1. Endnu engang stort tillykke alle holdene!

Nu er det spøgelse, som vi efterhånden kender så godt desværre vendt tilbage her på falderebet af 2021. Forhåbentlig kommer nedlukningen denne gang ikke til at vare lige så længe som sidst. Og selv hvis den gør, så vil vi gøre vores ypperste for at komme så hurtigt tilbage på håndboldbanen, som det kan lade sig gøre.

På vegne af Bestyrelsen vil vi derfor sige jer alle en stor tak for oplevelserne i 2021 og ønske jer et godt nytår. Vi ses til mange nye succeser i 2022.

Festlige hilsner
Bestyrelsen i Aarup BK Håndbold

W1siziisijiwmjivmtevmdyvmmxpotfozjeyamhfs2luz3n0b2z0x0vnzgfsx0xpbmhhcmr0xze2mhg2mdaucg5nil1d?sha=9589596be6ed7db1