Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

Spillerpræsentation - Louise Andreasen 🤾🏼‍♀️

28. januar 2022, 18.20

Louise er 33 år og er stregspiller for damernes Fynsserie-hold. Hun er født i Vissenbjerg, men flyttede i fjerde klasse til Aarup med hendes familie, og hun har derfor spillet i Aarup i mange af hendes ungdomsår.

Louise fortæller: “Når jeg træder ind oppe i hallen, er det som at være hjemme igen. Jeg er nærmest vokset op i hallen, og mens de andre børn klippe-klistrede, var jeg i hallen og så håndbold. Mit håndboldhjerte brænder virkelig for Aarup, og hvis jeg skal være ærlig, er jeg stolt af at være en Aarup-pige.”

I hendes tidlige voksenår spillede hun i forskellige klubber som IF Stjernen og Tommerup HK, men har igennem årene også været inde og ude af håndboldenverdenen grundet skader i både ryg og skulder. I dag bor hun i Korup, og hun er glad for at være tilbage i hendes hjemklub.

“Min bror spiller for Aarups herrehold, og min mor er træner for dameholdet, så det er bare en rigtig familieklub. På vores damehold er der forskellige spillere, men det er vildt fedt, at de unge menensker har lyst til at spille med os ældre”, griner Louise.

Louise har som bonusinfo både været på landsholdet til det lokale FrøCup og gennemført et halvmaraton, og selvom man skulle tro, at Louise har ramt “toppen af poppen”, har hun ambitioner for hendes håndboldhold.

Louise tilføjer: “Den gode energi på holdet får mig til at give mig 100%. Jeg håber og tror også, at vores hold kan kæmpe sig til en placering i den gode ende af Fynsserien.”

Vi ønsker Louise og resten af Fynsserie-holdet held og lykke til deres kamp på søndag mod Risøhøj, som spilles i Idrætscenter Midtfyn kl 12:00.

W1siziisijiwmjmvmdkvmdmvmmczcglictb3cmpfu2t5c2nyyxblckjhbm5lcmvfmtywedywmf9wul9lb2xrag9sbv9nyxj0aw5kb2hhbm5lc0xhcnnlbi5wbmcixv0?sha=e174ec48bc9e114b