Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

Spillerpræsentation - Daniel Hjorth

10. marts 2022, 17.10

Daniel Hjorth spiller højre back på herreholdet i Fynsserien, hvor han sammen med Henrik Andreasen og Martin Larsen udgør en potent højreside. Oprindeligt er han fra Korsør, og det kan derfor måske undre, hvordan han pludselig er havnet her i Aarup.


”Ja det er faktisk et spørgsmål, jeg har fået en del gange efterhånden. Men efter en lang sæson i Korsør, med langstrakte køreture, mange nederlag og begrænset spilletid havde jeg egentlig besluttet mig for at lægge håndbolden på hylden. Men da jeg flyttede til Odense, var Danmark lukket ned pga. Corona, og det gjorde det svært at skabe nye bekendtskaber. Så da Oliver, som jeg kender fra vores fælles tid på Oure, kontaktede mig og fortalte om projektet i Aarup, var det en oplagt mulighed at komme ud og møde nogle nye ansigter.”


Efter flytningen til Odense, tog Daniel endnu stor beslutning sidste forår. Han pendler nu nemlig dagligt til studiet på KEA i København, hvor han læser optometri – læren om synet. Dagene kan derfor til tider godt blive lidt lange, og aftenerne i Aarup er derfor noget han ser frem imod.


”At jeg tog springet og kom herud, er overhovedet ikke noget, jeg har fortrudt. For jeg bliver altid glad, når jeg træder ind i hallen i Aarup. Det jo ikke fordi jeg skal brokke mig, og at jeg som studerende har en hverdag, der er travlere end andres, men der er trods alt altid en ny opgave, eller en ny eksamen man skal have fokus på, og det er noget, jeg til tider godt kan stresse lidt over. Men når jeg kommer i hallen, så synes jeg altid jeg få fornyet energi af stemningen til træning og kamp.”


Generelt er træningen noget Daniel ser frem til, ikke mindst fordi han har fundet ét af sine skjulte talenter.


”Det blev ret hurtigt tydeligt, at jeg er den ideelle target-man i hockey til opvarmning. Nu bliver der jo ikke ført statistik, men jeg er overbevist, om at jeg ligger klart i toppen af topscorerlisten. Det er i hvert fald blevet til mindst 3-400% flere mål en Rune har scoret”.


Forhåbentlig kan Daniel og resten af holdet finde samme konkurrence-lyst frem, når de i morgen aften kl. 20:10 tager imod DSIO.

W1siziisijiwmjivmtevmdyvmxjranr6ddq1zhdfvg90ywxiyw5rzw5fs2xva2hvbg1ftwfydgluxze2mhg2mdaucg5nil1d?sha=c642c54193b913a7