Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

Spillerpræsentation - Jacob Bo Hansen

17. marts 2022, 17.11

29-årige Jacob Bo Hansen, blandt holdkammerater blot kaldet ”Bo”, er efter en årrække med studier og job i København igen at finde på halgulvet her i Aarup. 


”Det er selvfølgelig altid specielt at komme retur til barndomsklubben, især når der er sket så meget som der er her i Aarup. Da jeg var her sidst, havde vi jo ”bare” ambitioner om at spille med i Serie 1, og nu ligger 1. holdet i toppen af Fynsserien. Jeg har været væk i ca. 10 år, og noget af det mest mærkelige har da været at se de små gutter, som fx Henrik og Oliver Boesen der rendte rundt i hallen som U-spillere, som store gutter der brager kasser ind”, udtaler han om comebacket. 


Jacob spiller hovedsageligt på 2. og 3. holdet som en klassisk playmaker, der hellere sætter holdkammeraterne op, før han ser egne chancer. Så selvom han ikke scorer mål på samlebånd, synes han stadig, han har masser at bidrage med, også til holdkammeraterne på niveauet over.


”Det er jo nogen dygtige drenge på det 1. hold - men jeg kan da bidrage med lidt rutine, snarrådighed, og der kan da også godt falde en skideballe af og til, når det ikke går som det skal. Men primært, så viser det nok noget dedikation når jeg kommer til træning og kamp en sen torsdag aften efter en lang arbejdsdag i København”.


Jacob arbejder som sagt stadig i København, hvor han beskæftiger sig med finans, og han tilbringer derfor meget af sin tid med snuden i Excel-dokumenter. Sidste efterår rykkede han dog teltpælene op, og tog tilbage til Fyn, hvor han nu bor i Odense med sin kæreste gennem mange år – beklager de damer. 


”Jeg har spillet håndbold i tiden, hvor jeg ikke har været på Fyn, og når jeg nu kom retur, var det oplagt at begynde og spille håndbold herude igen. Men man har da en masse tanker om hvordan det vil blive, når man tager tilbage til noget som man har forladt én gang. Heldigvis har det da været en ret nem tilvænning, ikke mindst fordi der jo stadig er folk i klubben som Orby og Egebjerg, som jeg fik min håndboldopdragelse sammen med. Mange af de nye drenge har nu også taget godt imod mig – men det er også svært at modstå én der har så meget charme, selvtillid og lækkert hår som mig”, udtaler han kækt.

W1siziisijiwmjmvmdcvmjcvaxy5bm1sow00bv9ta3lzy3jhcgvyvg90ywxcyw5rzw5fueffvmfyzwjpbexlyxnpbmcucg5nil1d?sha=d4ac27db5e9638ea