Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

Grib bolden - og kom til Håndboldens Dag hos Aarup Boldklub

15. december 2019, 22.02


Lørdag den 11. januar 2020 kommer til at stå i håndboldens tegn, når hele Håndbolddanmark og Aarup Boldklub gentager succesen og inviterer til Håndboldens Dag.

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion.

Dét budskab bliver der fyret op under til håndboldens store udstillingsvindue, Håndboldens Dag, den 11. januar 2020. Håndboldens Dag er et initiativ, som skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med. 

Aarup Boldklub er også med på den nationale åbent hus-dag, så grib bolden og kom forbi Aarup Fritidscenter i tidsrummet kl. 10:00 – 14:00.

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. Kl. 10:00 er der fælles morgenbord for alle, og kl. 13:00 afsluttes dagen med Nytårstaffel for alle klubbens medlemmer og andre fremmødte, hvor vi ønsker hinanden et godt nytår. Håndboldklubben vil være vært for et lille glas og lidt til ganen. 


”Vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene den 11. januar og invitere både unge som gamle, nye som rutinerede håndboldspillere indenfor. Håndbold er så meget mere end dét håndbold, man ser i fjernsynet. Og det vil vi forsøge at vise, blandt andet med hjælp fra de bløde bolde, så dém, der måske aldrig har haft en håndbold i hånden, får lyst til og mod på mere håndbold. Vi håber, at rigtig mange vil tage familie og venner under armen og komme i hallen den 11. januar, så vi kan få skabt en stor håndboldfest,” fortæller Bjarne Petersen, medarrangør og medlem af forretningsudvalget i Aarup BK Håndbold. 

Om Håndboldens Dag 

Håndboldens Dag er et initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden. 

Håndboldens Dag havde premiere den 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen. Hundredevis af dem fik øjnene op for håndbolden efter at have prøvet kræfter med Håndboldfitness, Five-a-side og andre gode håndboldtilbud med motion i fokus.


Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag.


Følg også arrangementet på klubbens Facebook begivenhed: https://www.facebook.com/events/464545737599903/

W1siziisijiwmtgvmtevmjavog83zdrzdty4ev9nyxjrdxnzzw5fmtywedywmhb4lnbuzyjdxq?sha=fdd658dfb9829b0b