Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

Ny herretræner til Aarup Boldklub Håndbold

22. april 2020, 19.16Aarup Boldklub Håndbold herre i Fynserien har fået ny træner. Fra den 1/5-2020 overtager Oliver Flöche Boesen ansvaret for førsteholdstruppen. Vi er stolte og glade for at kunne præsentere Oliver som førsteholdstræner i Aarup Håndboldklub.

Oliver er oprindelig fra Aarup. Han har som aktiv spiller spillet på flere niveauer. Bl.a. Aarup BK Håndbold, GOG, Fredericia HK, Ribe-Esbjerg HH samt Faaborg HK. Oliver blev i en tidlig alder alvorlig skadet i knæet og måtte droppe sine planer om selv at spille håndbold på højt niveau.

Oliver udtaler sig om sin kommende opgave:

Min vision for den kommende sæson er at der skal kickstartes en god kultur på herreholdet, hvor det at træne, vise god energi og være social igennem diverse arrangementer kommer til at gå hånd i hånd. En god træningskultur er altafgørende for hvordan hele oplevelsen af det at være en del af et hold og en forening ender ud. For med en god træningskultur kommer gode relationer og dermed præstationer i kampene, samt fællesskabet til at have nogle sjove ture og sociale arrangementer ved siden af træningen og kampene. Vigtigst af alt håber jeg på at være med til at sørge for, at vi kan få en masse mennesker i Aarup, til at have noget at mødes omkring og både være glade og frustreret over når holdet skal støttes i hallen.

Oliver overtager ledelsen af et hold i Fynsserien, der sidste år skulle kæmpe med overlevelse i rækken. Vi håber sammen med Oliver, at vi i løbet af kommende sæson kan opbygge en seriøs træningskultur og derigennem få skabt et fundament for kommende sæsoners hold.

Vi er glade for Oliver valgte Aarup Boldklub Håndbold som hans kommende arbejdsgiver. Vi har 100% tiltro til ham og at alle omkring holdet formår at arbejde målrettet imod en god sæson.

Herre senior i Aarup BK Håndbold træner tirsdag & torsdag. Første træning er august 2020 i Aarup Fritidscenter, hvor Oliver tager imod både gamle som nye spillere. Har man lyst til at blive en del af holdet til den kommende sæson, er man mere end velkommen til at kontakte Oliver på 61 77 64 81.

Mvh.

Bestyrelsen Aarup Boldklub Håndbold

W1siziisijiwmtgvmtevmjavog83zdrzdty4ev9nyxjrdxnzzw5fmtywedywmhb4lnbuzyjdxq?sha=fdd658dfb9829b0b