Klubnyheder
W1siziisijiwmtgvmtevmtkvmtnqn3rwyjbzdv9qqv9tzxj2awnlxzcyohg5mhb4lnbuzyjdxq?sha=93507c6e7fefb99d

Aarup BK Håndbolds Hverdagshelt!

19. november 2020, 15.52

Uddrag af indstilling til Håndboldens hverdagshelt 2020:

Bjarne er en bærende kraft i udviklingen af vores håndboldklub. 

Han har stædigt og hårdtarbejdende, holdt hjulene kørende i en årrække, hvor der var ganske få personer til at løfte mange opgaver. Med hans mission om god træningskultur, om at digitalisere processer og motivere flere frivillige, har klubben taget små skridt i den rigtige retning, sæson efter sæson.

Bjarne bruger rigtig meget tid i Aarup BK Håndbold. Han spiller på herre senior holdet. Han træner klubbens U13 drenge, med hold i C, B og A række. Han sidder i bestyrelsen og er formand. Han vedligeholder klubbens hjemmeside. Han sørger for at vores værktøjer til kommunikation (Holdsport, Microsoft Teams og Facebook) kører. Han arrangerer Håndboldens dag, UV-håndbold og Håndbold Karavane. Han har en hånd med i al den daglige drift. 

Som træner har Bjarne fulgt årgang 2007, siden de var U6 og han er blevet fast del af drengenes hverdag og gode oplevelser. Bjarnes energi og engagement har gjort 2007 årgangen til en gruppe af spillere hvor der, både på og uden for banen, er mulighed for at blive en god håndboldspiller og have det sjovt med sine venner.

Det er træning, kampene og alt det sociale omkring selve spillet, Bjarne brænder mest for. Så for at vi har en god håndboldklub i Aarup, hvor han og andre kan træne og spille håndbold, gør han følgende:

- Skaber en effektiv og struktureret klub via digitalisering. Bjarne har indført Holdsport som kommunikationskanal ud til spillere, trænere, frivillige og forældre. Tilmelding til træning og kampe, indbetaling af kontingent, frivillige opgaver, og beskeder til klub, hold og spillere foregår nu i holdsport. 

- På bestyrelsesniveau har Bjarne indført Microsoft Teams som omdrejningspunkt for bestyrelsens daglige arbejde. Dette har givet langt bedre adgang til dokumenter, mødereferater og vigtigst, har det forkortet kommunikationsvejen i bestyrelsen, så vi hurtigere kan eksekvere på opgaver og beslutninger.  

- Som formand og medlem af forretningsudvalget i Aarup BK Håndbold er det Bjarne der stiller sig op i forreste række når der afholdes generalforsamling, forældremøder og så videre. Han står altid på mål for hele bestyrelsens beslutninger og retning. 


Bjarne er god til at give ros og anerkendelse af trænere, spillere og frivilliges indsats. 

– Man må ikke glemme at anerkende denne vigtige indsats.

Bjarne sætter stor pris på, når andre vil være med til at arbejde for, at vi har en god og sund håndboldklub i Aarup. Små som store indsatser bliver godt modtaget, og når Bjarne kan mærke den gode energi fra andre, arbejder han selv ekstra hårdt for at tingene skal lykkes.

Aarup BK Håndbold skifter i år ledelsesstruktur fra én formand til et forretningsudvalg bestående af tre medlemmer. Når nu Bjarne træder ”tilbage” som formand og officielt ind i forretningsudvalget, er dette det perfekte år til at anerkende Bjarne fantastiske indsats.

Forretningsudvalget, hvor tre personer varetager en traditionel formands opgaver, er endnu et af de ”små” skridt i den rigtige retning, i Aarup BK Håndbold. Ved at fordele opgaverne ud på flere, vil vi sikre at folk ikke brænder ud og at viden ikke forsvinder, når vi indimellem må sige farvel og tak for indsatsen, til et medlem i bestyrelsen.

 

Giv håndboldspilleren, træneren, formanden, bestyrelsesmedlemmet, IT-manden, eventarrangøren og klubikonet Bjarne Petersen det kæmpe klap på skulderen han fortjener. 


Bjarne skal vide at håndboldklubben sætter pris på han store indsats!

W1siziisijiwmjivmtevmdyvmxjranr6ddq1zhdfvg90ywxiyw5rzw5fs2xva2hvbg1ftwfydgluxze2mhg2mdaucg5nil1d?sha=c642c54193b913a7